Ora de Net – atelier interactiv cu cadre didactice

În data de joi, 13 mai 2021, între 15.00 – 16.30, organizăm o întâlnire live (pe platforma ZOOM) pentru cadrele didactice interesate de voluntariat în cadrul programului ORA DE NET.

Întâlnirea este în contextul în care, în luna mai 2021, Ora de Net va lansa o nouă inițiativă educațională, pe tema „Fenomenul FOMO în rândul tinerilor și presiunea de a fi mereu online„, ce vizează siguranța și starea de bine pe internet a tinerilor. Pentru a afla mai multe despre FOMO (Fear of Missing Out, engl.), vă invităm să urmăriți acest video de 3 minute: https://www.youtube.com/watch?v=clFlagXZhqg

AGENDA întâlnirii din 13 mai:

a. să ne cunoaștem mai bine – fiecare participant se va prezenta pe scurt.
b. voluntariatul în cadrul programului Ora de Net (în parteneriat cu Ministerul Educației)
c. inițiativa educațională (FOMO) din mai – iunie 2021 (pentru gimnaziu și liceu) – Pachet de resurse, Calendar de activități, Întrebări & Răspunsuri.

Pentru a participa la sesiunea LIVE, click aici pentru a completa formularul până pe 12 mai 2021, la ora 12.00. Linkul de acces va fi trimis doar persoanelor înscrise. Numărul de locuri este limitat, pentru a asigura interactivitatea și a putea răspunde la întrebări specifice. Toți participanții sunt rugați să aibă camera video pornită pe parcursul întâlnirii.

Dacă nu puteți participa live, sunteți invitați să trimiteți întrebările pe adresa contact@oradenet.ro și veți primi acolo răspunsurile.

Vă așteptăm cu drag!